Skip to main content
search

Datassist Bordro Servisi yine dopdolu olan İşvereni Yakan Sorular ile İnsan Kaynakları ve Bordro profesyonellerinin tüm merak edilen sorularını yanıtlayarak sektörün nabzını tutmaya devam etti. ‘2019 Hazırlığı’ başlıklı etkinliğin konuları aşağıdaki gibi oldu;

  • 2019’da Ücret Artışları Nasıl Yönetilecek?
  • SGK ve Vergi Mevzuatında Yapısal Değişiklikler

Sağlık Personellerinin Fiili Hizmet Zammı Uygulamaları

Muhtasar Prim Hizmet Beyannamesi

Arabuluculuk Sonrası SGK ve Vergi İşlemleri

İşe İlk Adım Projesi İşveren Desteği

  • 2019’a ilişkin Tahminler ve Beklentiler

Etkinliğin konuşmacı kürsüsünde ise Datassist yönetim ekibinden CEO Ayşe Nazmiye Uça, CFO Fatih Yıldırım, CIO Umut Özbağcı ve İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Feti Savran yer aldı.

7 şehirde gerçekleştirilen ve bir turne niteliği taşıyan etkinlik serisinin ilk durağı 13 Kasım’da Bilecik oldu. Bilecik ile başlayan ilk etap 14 Kasım Eskişehir, 19 Kasım Bursa ile devam etti ve 20 Kasım’da İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi’nde yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik ile tamamlandı.

Yaklaşık bir aylık aranın ardından 11 Aralık Antalya, 12 Aralık İzmir ve 13 Aralık Gaziantep etkinlikleri ile İşvereni Yakan Sorular’ın 14.’sü noktalanmış oldu.

Datassist Bordro Servisi ve 7 şehirde yaklaşık 1000 kişiye ulaşan etkinliğin katılımcıları, KORUNCUK Vakfı’nın da destekçisi oldu. “#elverhayatatutunsun” ve “#datassist” hashtagleri ile yapılan her sosyal medya paylaşımı başına Datassist Bordro Servisi tarafından, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na (KORUNCUK) 25 Lira bağış gerçekleştirildi. 211 paylaşımla, toplam bağış miktarı 5 bin 275 Lira oldu.

Bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkürü borç biliriz, gelecek etkinliklerde görüşmek üzere!

DBS