Skip to main content
search

Bir Datassist Bordro Servisi klasiği olan ve geçtiğimiz günlerde 15.’si düzenlenen İşvereni Yakan Sorular yine dopdolu geçti. İstanbul, Bursa, Eskişehir, Antalya, İzmir, Gaziantep ve Kocaeli olmak üzere toplam 7 şehirde gerçekleşti. Her dönem olduğu gibi, yine İnsan Kaynakları ve bordro profesyonellerinin sorularının yanıtlarını aradık ve sektörün nabzını birlikte tuttuk. Etkinliğin konu başlıkları şu şekilde oldu;

  • CEO’nun Masasında Bordro Nasıl Görünür?
  • Teşvik Yönetimi
  • Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Nasıl Verilecek?
  • Arabuluculuk Tazminatlarının Yasal Kesintileri
  • İkale Sonucu Çıkışlarda Ödenen Tazminatlar

Etkinliğin konuşmacı kürsüsünde Yönetim Kurulu Başkanımız Ayşe Nazmiye Uça, CEO’muz Umut Özbağcı, CFO/COO’muz Fatih Yıldırım ve Teşvik Uygulamaları Yöneticimiz Erdal Yurtalan vardı.

Etkinlik Ayşe Nazmiye Uça ve Umut Özbağcı’nın “CEO’nun Masasında Bordro Nasıl Görünür?” konu başlıklı sunumları ile başladı.

Ardından işverenlerin en çok ilgilisini çeken konulardan biri olan “Teşvik Yönetimi” ile katılımcılarla buluşan Teşvik Uygulamaları Yöneticimiz Erdal Yurtalan, oldukça kompleks ve yoğun olan teşvik süreçlerinin Datassist’te, Dakika Teşvik Robotu ile kusursuz bir şekilde nasıl yönetildiğini anlattı.

İK ve Bordro ekiplerinin sıcak gündemlerinden olan üç konu ile Fatih Yıldırım sahneyi devraldı. “Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Nasıl Verilecek?,  Arabuluculuk Tazminatlarının Yasal Kesintileri ve İkale Sonucu Çıkışlarda Ödenen Tazminatlar” Fatih Yıldırım’ın konu başlıklarını oluşturdu.

Geçtiğimiz Aralık’ta gerçekleştirdiğimiz İşvereni Yakan Sorular’da olduğu gibi, #elverhayatatutunsun ve #datassist hastagleri ile yapılan her sosyal medya paylaşımı için KORUNCUK’a 25 TL bağış yapmıştık. Henüz tamamladığımız son etkinlik serimizde ise paylaşım yapsın yapmasın, her katılımcımız adına KORUNCUK’a 25 TL bağış yapacağımızı duyuruyor olmanın gururu içerisindeyiz.

Etkinliklerimizde bizi yalnız bırakmayan, tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki aylarda yeni “İşvereni Yakan Sorular”da görüşmek üzere!

DBS