Skip to main content
search

İşvereni Yakan Sorular 13; 8 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen ilk etkinliğinden bir gün sonra soluğu İzmir’de aldı. İzmir Makine Mühendisleri Odasında yapılan etkinlikten sonraki durak ise Bursa’ydı. 15 Mayıs’ta Bursa Divan Otel’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin son durağı ise Antalya oldu. 24 Mayıs’ta Antalya Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen etkinlikle turnenin son ayağı da tamamlanmış oldu.

CEO’muz Ayşe Nazmiye Uça’nın konuşmasıyla başlayan etkinlik, SGK Uzmanı Feti Savran’ın yürürlükteki teşvikler sunumuyla devam etti.

SGK Uzmanı Savran, sunumunda 2018’de hem yürürlüğe giren, hem de geriye dönük SGK işveren teşviklerini anlattı. Konuşması yaklaşık 1 saat süren Savran, işverenlerin dikkat etmesi gereken konuları anlatarak katılımcıların sorularını yanıtladı.

Savran’dan sonra ise sahneyi, Datassist CFO’su Fatih Yıldırım aldı. Yıldırım’ın konu başlığı ise, muhtasar beyanname ve prim hizmet bildirgesi birleşimi oldu. Sık sık vaka örneği veren Yıldırım’ın konuşması oldukça interaktif geçti. 1 saat 15 dakika süren konuşmanın sonunda ise Yıldırım, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Datassist ailesi olarak bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkürü borç biliyoruz; bir dahaki İşvereni Yakan Sorular’da görüşmek üzere!

Etkinliğimizin sunumuna ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.

Yürürlükteki SGK Teşvikleri ve Uygulamaları – İYS 13

Muhtasar Beyanname ve SGK Birleşmesi – İYS 13

Kendi yazılımımız olan online bordro hesaplama platformu Dakika’nın, izin yönetimi hakkındaki webinarına davetlisiniz. Webinar 5 Haziran saat  14.00’de gerçekleşecek. Kayıt olmak için tıklayınız.

https://docs.google.com/forms/d/1OEABdVQZkthqdg3kgUoJgKDqee2zwPxu97WpoZZ9HCM/edit
DBS